Portalul 4Eu.Info a trecut cu bine in 2015, desi s-a infiintat cu putin timp in urma, mai corect spus avem doar patru luni de viata. Acest site a aparut la initiativa unui grup de romani din Göteborg, care desi a incercat pe parcursul ultimilor ani sa realizeze un site nu a reusit, asa ca au apelat la noi cei care am promis ca vor reusi pana la finele anului 2015, cu sprijinul cititorilor nostri sa facem cate un site pentru fiecare din cele 27 de comunitati romanesti din Europa.

Dupa ce am vizitat niste prieteni romani in Helsingborg anul acesta, am decis ca este momentul sa acord o mai mare atentie acestei comunitati de romani, poate si pentru ca m-am simtit parca mai acasa langa ei decat atunci cand sunt in Romania. Iata si cateva mesaje primite de la cititorii nostri in ultima saptamana.

Ionela ne scrie: Buna ziua. Doresc sa ma angajez la o familie de romani care au nevoie de bona sau de o persoana care sa asigure ingrijirea unei persoane varstnice in Suedia. Sunt o femeie harnica si de incredere. Numar de telefon: 0773885737

Lacramioara a lasat urmatorul mesaj: vreau si eu un loc de munca in Suedia, lucrez in comert si am 2 copii. As vrea sa schimb ceva de la viata . Dar copii poti sa-i aduci acolo? [ Raspuns: da copii se pot aduce in Suedia, problema este sa poti sa ai grija de ei, daca ai serviciu legal, pot fi dusi la gradinita sau la scoala, in functie de varsta].

Romani in Suedia