Cei mai multi romani din Suedia cand vor sa se uite la programe TV romanesti apeleaza la o antena Digi TV, pentru ca pare a fi cea mai rapida solutie. Pentru asta ai nevoie evident de un receiver Digi TV, desi vad ca din ce in ce mai des unii merg pe varianta IP TV. Eu nul nu o recomand, desi in mod evident este o varinata mai usor de rezolvat tehnic. Mai nou sunt si alte solutii tehnice pentru a vziona posturile tv romanesti in Uniunea Europeana, insa nu toate sunt si legale!

Pe ce satelit emite Digi TV in Suedia

Aplicatiile pentru Andorid IP TV nu sunt asa cum ziceam, cele mai legale – de aceea pentru a viziona DiGi TV in Suedia cel mai rentabil este sa iti iei un TV BOX si sa platesti lunar abonament. Desi RCS RDS nu agreeaza direct aceasta varianta, este deja clar ca 60% din romanii din Uniunea Europeana, deci implicit si din Suedia – folosesc receivere DiGi TV pentru a vedea filmele si serialele difuzate in Romania – cei mai multi fiind de fapt atrasi de subtitrarea in limba romana. Mai pe sucurt, un intermediar iti va plati abonamentul la cablu – vorba vine, este vorba de transmisie prin satelit, iar tu stai linistit in fotoliu si privesti la televizor.

Asa cum ziceam mai sus, multi insa apeleaza la acele cutii magice ce te salveaza de antena de satlit, pur si simplu ai nevoie doar de o conexiune rapida la internet, iar in Suedia e ok viteza – deci merge sa-ti pui IP TV si sa nu mai stai sa reglezi antena de satelit! Uite ca si asa poti sa ai programele Digi TV acasa in Uniunea Europeana, la un pret cat de cat rezonabil – undeva intre 10 si 15 euro pe luna. Noi vrem sa facem o lista cu furniziorii de servicii pentru televiziunea romaneasca in Suedia, asadar tineti aproape, cu siguranta vom gasi pe cineva pe care sa-l recomadam si sa oferim o oarcare garantie de seriozitate si servicii de calitate.

Digi-TV-in-Suedia