Suedia este una din cele mai bogate state din Uniunea Europeana, iar romanii de aici nu stau la fel de rau in ceea ce priveste venitul pe membru de familie. Evident ca asta s-a obtinut prin munca si efort sustinut, insa acum cu ocazia sarbatorilor de iarna ne gandim sa facem inca o fapta buna, sa-i ajutam pe copii din Romania sa aiba un Craciun fericit. Pe cine sa incerca, sa ajutam? Pe cei care i-au scris aici lui Mos Craciun, copii care stiu sigur ca daca au fost cuminti merita sa fie vizitati de mosul nazdravan in cea mai frumoasa seara din an.

Scrie-i o scrisoare lui Mos Craciun

Daca vrei ca Mos Craciun din Suedia sa vina la tine acasa scrie-i o scrisoare si spune-i unde traiesti, cum ai invatat si cate ceva despre parintii tai. Mosul iti va citi scrisoare si iti va raspunde pe FaceBook, va vorbi cu parintii tai si va afla daca ai fost cuminte si meriti sa primesti cadouri. Da si tu mai departe acest mesaj sosit din indepartata Suedie celorlalti prieteni de varsta ta, din Romania. Cred ca vrei sa se bucure si ei de darurile pe care le aduce Mos Craciun in fiecare an copiilor cuminti si ascultatori!

Roaga-i pe parintii tai sa citeasca si ei scrisoarea, dupa ce ai postat pe facebook, ca a stie cum sa-l primeasca pe prietenul nostru cu barba alba, sa-i faca loc in fata blocului sau a casei unde sa-si lase sania si sa vina cu sacul plin cu jucarii si la tine acasa. Mai placut i-ar fi mosului sa-i scrii si o poveste despre familia ta, despre mamica si taticu, poveste scrisa neaparat de tine. Povestile nu sunt adevarate, insa ele arata cat de curat si frumos e sufletul tau de copil, iar cei ce o vor citi vor fi la randul lor fericiti!

Mos Craciun in Suedia