Desi numarul emigrantilor sositi in S|uedia anul trecut pare ca a fost doar un inceput al exodului organizat  si/sau finantat de forte anti-europene, iata ca in 2016 Suedia face prima pasul decisiv: expulzarea a peste 80.000 de emigranti musulmani se va face cu avionul, in cel mai scurt timp. Evindent ca nu se va putea face acest lucru ca in cazurile obisnuite, cand cei expulzati sunt trimisi cu avioanele de pasageri, numarul foarte mare de sirieni, afgani si din alte tari musulmane va face ca operatiunea sa se desfasoare in mod organizat cu avioane militare.

Emigrantii nedoriti din Suedia vor fi expulzati in 2016

Numarul emigrantilor musulmani care au depus cerere de azil in Suedia a depasit in 2015 160 de mii, iar ca sa va faceti o impresie corecta, peste 50 d emii de dosare au fost acceptate, deci nu este vorba de expulzarea tuturor acelora care au ajuns evident ilegal in Suedia. CAtva dura operatiunea de expulzare a imigrantilor din Suedia nu se stie, caci indiferent ca se vor folosi avioane inchiriate sau militare, tot nu stim unde vor fi dusi acestia, daca de exemplu Siria refuza sa-i primeasca. Iar majoritatea acestor imigranti sunt in Göteborg si nu in  Jönköping.

Totusi daca facem un calcul procentual, adica comparam numarul de emigranti cu populatia tarii, se pare ca in Suedia au emigrat procentual mai multi sirieni decat in Germania. Nu este o situatie tocmai usoara, ne gandim si la romanii nostri, care au parte de o serie de probleme in ultima vreme, din partea autoritatilior suedeze, care si-ar dori si expuzarea rromilor din tara lor. Sa vedem ce va urma, caci indiferent de ce isi doreste guvernul suedez, mai trebui sa fie si posibil.

Emigranti

Emigrantii nedoriti din Suedia vor fi expulzati in 2016