Adi Reisen este una din companiile de transport care au ales sa sponsorizeze site-ul romanilor din Suedia, iar noi ne bucuram ca putem veni in ajutorul sau prin przentarea ofertei de transport persoane si colete. Ne bucuram ca am reusit cu aceasta ocazie sa inauguram sectiunea transport de pe site-ul nostru si speram ca in curand sa avem si alte firme interesate sa intre in programul de rezervari online oferit de partenerii nostri de la Calator.Info – cel mai mare program de rezervari transport online pentru diaspora.

Din Suedia in Romania cu Adi Reisen – Transport persoane si colete

Asa cum se poate observa firma de transport persoane si colete Adi Reisen va ofera cele mai bune conditii atunci cand vreti sa ajungeti din Danemarca, Suedia sau Norvegia in Romania sau invers. Plecarile din Romania se fac in fiecare miercuri pe traseul Galati, Braila, Bacau, Iasi, Suceava, Botosani si Piatra Neamt, iat in zilele de joi plecari din Cluj, Baia Mare, Satu Mare, Timisoara, Oradea si Arad.

Cu  Adi Reisen ajungeti din aproape toata tara la destinatie, preturile fiind mai mult decat acceptabile. Iar pentru cei ce circula pe ruta Copenhaga-Malmo – Goteborg – Oslo – Stavanger – Bergen, profitati de ocazie si mergeti cu Adi Reisen!

Aveti la dispozitie patru numere de telefon pentru contact, unul pentru cei aflati in Romania, doua pentru Danemarca si unul pentru Norvegia. Firma poate fi contactata si pe email sau Yahoo Messenger la Adi.Reisen@yahoo.com. Aceiasi adresa o puteti folos pentru a discuta cu el pe FaceBook. Va dorim calatorie placuta si un an nou fericit! In curand romanii vor veni sa sarbatoreasca Craciunul si Revelionul in Romania, deci cu sigurant aveti apela la o firma de transport in curand!

Petru Adrian Popa